15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στην Δημοτική Αγορά

Ημερομηνία:

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Έβγαλε ανακοίνωση τύπου, η Νέα Δημοκρατία  διαμαρτυρόμενη, για την διαδήλωση 35 Σύριων , έξω από την δημοτική  αγορά, που όπως ισχυρίζεται , έδιωξαν τους τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου, την Παρασκευή.

Συνεχίζει το δελτίο τύπου «Η ανεξέλεγκτη κατάσταση όλων και πιο συχνών διαδηλώσεων από μετανάστες στην πλατεία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους εμπόρους των Χανίων κλπ.» καλώντας την αστυνομία να λάβει μέτρα. Προφανώς οι Σύριοι διαδήλωναν υπέρ των συμπατριωτών τους, που δολοφονεί καθημερινά το καθεστώς του  προέδρου Άσαντ.

Αυτό δεν το αντιλήφθηκε η Ν.Δ; Συγνώμη αλλά νόμιζα ότι ήταν η αριστερά και θα τους υπερασπιζόταν στο πλαίσιο της διεθνιστικής αλληλεγγύης. Λάθος μου μέγα. Με την ανακοίνωση δεν εκφράζεται η κεντροδεξιά, αλλά η ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ  που θα ήθελε να αντιμετωπιστούν οι μετανάστες ,σαν υπάνθρωποι. Με αυτό δεν θέλω να πω ότι δεν υπάρχει συνολικό πρόβλημα μετανάστευσης στην χώρα Αλλά τώρα μιλάμε για την Ν.Δ, όπου έχουν φρακάρει στην πολυκατοικία, η Ντόρα, με την  «Δημοκρατική Συμμαχία», και το «ΛΑΟΣ» του Γ. Καρατζαφέρη, όπου προσπαθεί να ψαρέψει, από παντού ψήφους, αλλά κατ`ουσία είναι ένα κόμμα ξενοφοβικό και ρατσιστικό. Με την ανακοίνωση της αυτή η Ν.Δ ποντάρει στην μικροαστική φοβία , για να ψαρέψει από την δεξαμενή του «ΛΑΟΣ».  Δύσκολοι καιροί για τους ενοίκους  της πολυκατοικίας, την σήμερον ημέρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ