17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Στην Κρήτη για να καταθέσει στεφάνι στον τάφο του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη ο Πάνος Καμμένος

Ημερομηνία:

Την πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη ως μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας θα κάνει ο Πάνος Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μεταβεί την Παρασκευή στην Κρήτη όπου θα καταθέσει στεφάνι στον τάφο του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη και θα επισκεφθεί την 133 Σμηναρχία Μάχης.

Νωρίτερα, στις 11:00 θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα στα Ίμια που θα τελεστεί στη Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού (Μαραθώνας).

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Δαμαβολίτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ