15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Στην οικογένεια μου δεν έχουμε βγάλει ούτε λαμόγια, ούτε δολοφόνους ούτε ναρκομανείς “: Tι λέει ο Παύλος Πολάκης για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας

Ημερομηνία:

Τη δική του απάντηση σε όσα ακούγονται για εμπλοκή συγγενικού του προσώπου στην υπόθεση του θανάτου της 4χρονης Μελίνας έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο facebook. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην οικογένειά του δεν υπάρχουν “ούτε λαμόγια, ούτε ληστές, ούτε δολοφόνοι, ούτε δοσίλογοι, ούτε ναρκομανείς”. Σημειώνει επίσης ότι οι ευθύνες θα καταλογιστών οπως επιβάλλει “ο νόμος και η διαδικασία” ενώ προανήγγειλε σημαντικές αποκαλύψεις σε σχέση με τα κυκλώματα στο χώρο της υγείας.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Οτι μιζες δεν παιρνω εγω ,τις παιρνουν κατι ΠΡΩΤΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ για να κανουν ανθρωποφαγια σε τραγικα περιστατικα ,προσπαθωντας να χτυπησουν εμενα μπας και διασωθουν οι χρηματοδοτες τους απο αυτα που ερχονται μεσα απο τις αλλαγες στην υγεια.

Στην οικογενεια μου την ευρυτερη δεν εχουμε βγαλει ουτε λαμογια ,ουτε ληστες ,ουτε δολοφονους ,ουτε δοσιλογους ,ουτε ναρκομανεις.

ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ τιμιους ,αγνους ,αγωνιστες ,μορφωμενους και εργατικους.

Η αδερφοσυνη του πατερα μου ειχε πεντε στους εφτα με πτυχιο ΑΕΙ (4 δαςκαλους και εναν καθηγητη)ξεκινωντας απο μια φτωχη αγροτικη οικογενεια των σφακιων στα χρονια της κατοχης.οι αλλοι δυο ηταν ο πατερας μου και ο πατερας της αναισθησιολογου βαγγελιω νεκταριας πολακη και οι δυο αγροτες-κτηνοτροφοι.

Τα 11 πρωτα ξαδερφια που ειμαστε η επομενη γενια ειμαστε 2 γιατροι(εγω και η νεκταρια-βαγγελιω),2 δασκαλοι,1 πολιτικος μηχανικος ,1 ηλεκτρολογος μηχανικος,1 καθηγητης ,1 Α μηχανικος του εμπορικου ναυτικου,1 νοσηλευτρια τει προισταμενη σε μεθ,1 ψυκτικος απο τεχνικη σχολη ,1 στελεχος τουριστικων επιχειρησεων.

ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ και να ριξετε αξιοποιωντας το τραγικο περιστατικο του θανατου της τετραχρονης στο βενιζελειο και τη σποραδικη χρηση οπιοειδους αναλγητικου απο ενα ανθρωπο που εχει δυο σοβαροτατες νοσηλειες στη ζωη του με πολυημερη παραμονη σε μεθ και πασχει απο χρονιο πονο λογω των κακωσεων ,ουτε αυτον θα βγαλετε ναρκομανη ουτε εμενα “νονο” που συγκαλυπτει.

Οτι πρεπει να γινει ΘΑ γινει ,οτι ευθυνη υπαρχει θα καταλογιστει οπως ο νομος και η διαδικασια επιβαλει.

Σε λιγο καιρο που θα βγουν ΠΟΛΛΑ στη φορα απο τα εργα και τις ημερες των αφεντικων σας και χρηματοδοτων σας στο χωρο της υγειας ,θελω να δω το παθος που θα δειξετε για αποδοση δικαιοσυνης….

ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Παυλος Πολακης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ