16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στην τελική ευθεία η «ΚΡΗΤΗ: η Μεγάλη Συνάντηση»

Ημερομηνία:

Έκθεση με τίτλο: «ΚΡΗΤΗ: η Μεγάλη Συνάντηση» οργανώνεται στην Αθήνα 24 έως 27 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο.
Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης.
Η έκθεση θα είναι μικτή, κοινού και εμπορική, µε ιδιαίτερη έμφαση στις Business to Business επαφές ανάμεσα σε Κρήτες επιχειρηματίες και εταιρείες της ημεδαπής και της αλλοδαπής και θα καλύπτει έκταση 3.700 τ.μ. Θα πραγματοποιηθεί σε έναν ενιαίο χώρο, σε δυο τμήματα, ένα τμήμα προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες και ένα μόνο για τους επαγγελματίες.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα: του Υπουργείου Τουρισμού, των Επιμελητηρίων Ηρακλείου Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, της Παγκρήτιας Ένωσης, του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, του Γενικού Προξενείου της Σαγκάης, των Δήμων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης, Ιεράπετρας, Σητείας, Σφακίων, Αγ.Βασιλείου και άλλων δήμων.

Επίσης τελεί υπό την αιγίδα των παρακάτω διμερών Επιμελητηρίων: Αραβοελληνικού, Ελληνοβραζιλιανικού, Ελληνογαλλικού, Ελληνογερµανικού, Ελληνοϊταλικού, Ελληνοκαναδικού, Ελληνοκινεζικού, Ελληνορωσικού και της Ελληνοσερβικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Ένωσης.

Στη Μεγάλη Συνάντηση θα δώσουν το «παρών» επιχειρήσεις που  δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας:
μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών  προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της  βιομηχανικής παραγωγής και επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Στόχος είναι η ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών και η επαφή του σύνολου των επισκεπτών µε τα κρητικά προϊόντα, τις παραδοσιακές γεύσεις και τις υπηρεσίες τουρισμού.

Η έκθεση, εκτός από το εμπορικό της μέρος, θα πλαισιώνεται  από εκδηλώσεις πολιτιστικού και μουσικού χαρακτήρα οι οποίες θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι µε την  στήριξη της Παγκρήτιας Ένωσης προγραµµατίζονται εορταστικές εκδηλώσεις  για την επέτειο των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης µε την Ελλάδα,
τη συμβολή της στην οικονομία και στον πολιτισμό, καθώς και εκδηλώσεις για  την επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

Επίσης το Σάββατο 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Παραγωγή – Τυποποίηση – Γαστρονομία – Τουρισμός: ένα ενιαίο παραγωγικό σύμπλεγμα», με συντονιστή τον πρώτο Υπουργό Τουρισμού κ. Νίκο Σκουλά ενώ τις θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν διακεκριμένες προσωπικότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας αλλά και για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο site της διοργανώτριας αρχής  www.Promexpo.gr  καθώς και στα παρακάτω τηλέφωνα και διευθύνσεις.

Ηράκλειο Κρήτης: Σπύρου Λούη 1, Φιλοθέη, T.K. 714 09 | Tηλ. κέντρο: 2810 213318 | Fax: 2810 288050 Αθήνα: 3ης Σεπτεμβρίου 77, Τ.Κ. 104 34 | Τηλ. κέντρο: 210 8846429 | Fax: 210 8827139 www.promexpo.gr | e-mail: info@promexpo.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ