15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στη ΔΕΥΑΧ Πολάκης – Βαγιωνάκη

Ημερομηνία:

Xθες Τετάρτη επισκέφθηκαν τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις Μουρνιές, ο κ. Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η κ. Βάλια Βαγιωνάκη, υποψήφια βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Μιχάλη Τζινευράκη, όσο και από στελέχη της επιχείρησης, σχετικά με θέματα αρμοδιότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την ενημερωτική συνάντηση έγινε αναφορά στο μέχρι σήμερα έργο της επιχείρησης, στο επενδυτικό πρόγραμμα που πρόκειται να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία στους τομείς ύδρευσης, αποχέτευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χανίων, στον στρατηγικό σχεδιασμό της επιχέιρησης για την νέα προγραμματική περίοδο, στους οικονομικούς δείκτες της επιχείρησης, στην υποστελέχωση και τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, καθώς και στην λειτουργία και πρόσφατη χορήγηση Πιστοποιητικού Διαπίστευσης κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 στο Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Νερών & Λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Δ.Ε.Υ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ενώ ταυτόχρονα οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελέστηκε το προηγούμενο διάστημα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο πρόγραμμα της ερχόμενης τετραετίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ