14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στη δικαιοσύνη καταφεύγει ο Χρ. Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Το όνομα του πρώην βουλευτή Χανίων Χρήστου Μαρκογιαννάκη έχει συνδεθεί με την υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη από σειρά δημοσιογράφων.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και προσφεύγει στη δικαιοσύνη ενάντια στις “αθλιότητες”, όπως λέει, που γράφονται εναντίον του. Σε όσους μάλιστα επιμένουν να τον συνδέουν με την υπόθεση λέει: “το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάτε μελάνι”.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook:

Δε θα κατέβω στο επίπεδο των υβριστών, συκοφαντών και κουκουλοφόρων για να αντιπαρατεθώ μαζί τους για τις όσες αθλιότητες γράφουν εναντίον μου σχετικά με τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι για όσους έχουν υπερβεί κάθε όριο γελοιότητας ήδη καταφεύγω στη δικαιοσύνη. Και θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος.

Και κάτι τελευταίο. Δεν κουραστήκατε βρε λεβέντες τόσα χρόνια να βαράτε; Δε βλέπετε ότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάτε μελάνι;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ