18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης στη Στουργάρδη ο Απόστολος Βουλγαράκης

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, μετέβη στη Στουτγάρδη, την πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Βάδη-Βυρτεμβέργης (Baden-Württemberg) Γερμανίας, το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια μίας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού στην Ευρώπη – την «CMT-Die Urlaubs-Messe» [CMT-Τhe Holiday Exhibition] –, στην οποία συμμετέχει με περίπτερο  η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην έκθεση CMT συμμετέχουν πάνω από 2.000 εκθέτες οι οποίο παρουσιάζουν διάφορα τουριστικά προϊόντα, ιδέες για διακοπές, όμορφους προορισμούς, καινοτομίες στον τομέα του κάμπινγκ και προγράμματα αναψυχής. Επίσης πρωταγωνιστούν σχετικές δραστηριότητες όπως η ποδηλασία, το γκολφ, η σωματική και ψυχική υγεία, οι κρουαζιέρες και ο πολιτισμός.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπεί η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ο οποίος συνοδεύεται από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας  Κρήτης, κ. Νίκος Ραπτάκης, και από στελέχη του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας.

Η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, η οποία δέχτηκε 235.000 επισκέπτες το 2017 και είχε και φέτος μεγάλη επισκεψιμότητα από τις δύο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της, θα διαρκέσει από 13 έως 21 Ιανουαρίου.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ο κ. Βουλγαράκης συναντήθηκε επίσης με τον Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Calw της νότιας Γερμανίας, κ. Helmut Riegger, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στηρίζει την Περιφέρειά μας σε τομείς που αφορούν ιδιαίτερα την ανάπτυξη του τουρισμού και την προώθηση του πρωτογενούς τομέα.

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, ο Περιφερειάρχης Calw επισκέφτηκε το περίπτερό μας συνοδευόμενος από τον Υπουργό Τουρισμού και βουλευτές του ομοσπονδιακού κρατιδίου της Βάδη-Βυρτεμβέργης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ