20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Στις Βρυξέλλες η κυβέρνηση, στους δρόμους οι Έλληνες”: Μια κρητικιά μετανάστρια καλεί τους όπου γης Έλληνες να βγουν στους δρόμους

Ημερομηνία:

Η Νίκη Λατινάκη γράφει ξανά από τη μακρινή Αγγλία, μιλά για την κυβέρνηση που προσπαθεί να απεγκλωβίσει την Ελλάδα, την αγάπη των Ελλήνων που έχουν ξενιτευθεί και καλεί όλους να βγουν στους δρόμους για να στηρίξουμε τη χώρα μας.

Ολόκληρη η επιστολή της έχει ως εξής:

Μια όμορφη μέρα σε όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο.

Φίλοι μου, όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τα δεινά που περνά η χώρα μας και οι συνάνθρωποι μας εξαιτίας των Μνημονίων, της Τρόικας, της Μερκελ τα τελευταία πέντε χρονιά.

Αυτήν την στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια σκυμμένου κεφαλιού και μέσης προσπαθεί να απεγκλωβίσει την χώρα μας από την μπότα της Γερμανίας και των δανειστών.

Για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή διαπραγμάτευση και προσπάθεια να σταθεί ξανά η Ελλάδα μας στα πόδια της και να αποκατασταθεί η θέση της και το κύρος της στην Ενωμένη Ευρώπη.

Για πρώτη φορά υπάρχει ελπιδα.

Εμείς οι Ελληνες ανά τον κόσμο, σε όποια γωνιά της γης και αν βρισκόμαστε έχουμε ιερή υποχρέωση να στηρίξουμε την Ελλάδα μας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Εμείς που είμαστε στην ξενιτιά πονάμε πιο πολύ, μπορεί και να την αγαπάμε πιο πολύ. Γι’αυτο ας το αποδείξουμε με πράξεις.

Στις 16 του μηνός η κυβέρνηση μας θα πάει στης Βρυξέλλες για να διαπραγματευθείτο δυσβάστακτο χρέος και τα τοκοχρεολύσια.

Εκείνη την ήμερα όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ανά τον κόσμο πρέπει να είμαστε στους δρόμους και στις πρεσβείες να στηρίξουμε την Ελλάδα μας.

Στις Βρυξέλλες η κυβέρνηση, στους δρόμους οι Έλληνες.

ΝΑ ΒΡΟΝΤΙΦΩΝΑΞΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όχι στην Μερκελ και στους λήσταρχους δανειστές, που εδώ και πέντε χρόνια λεηλατουν την χώρα μας

"google ad"

Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι δεν έχει καμιά σημασία.

Τώρα αυτό που προέχει είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους δρόμους για την Ελλάδα μας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

Νικη Λατινακη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...