15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στις 14 και 15 Σεπτέμβρη το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στα Χανιά, στον Προμαχώνα San Salvatore με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Παντελή Θαλασσινό

Ημερομηνία:

Οι εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στα Χανιά,  θα λάβουν χώρα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, στο Προμαχώνα San Salvatore (παλιό Ξενία).

Το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής περιλαμβάνει:

Σάββατο 14 Σεπτέμβρη

  • Αφιέρωμα «Η Ελλάδα στην δίνη των ιμπεριαλιστικών Ανταγωνισμών» 100 χρόνια από το διδακτικό παράδειγμα της Μικρασιατικής Καταστροφής
  • Συναυλία με Μαθητικό Συγκρότημα
  • Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινο

Κυριακή 15 Σεπτέμβρη

  • Συναυλία με τους «Ζενίθ»
  • Πολιτική Συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Συναυλία με του Hallicuti Band
  • Μεγάλη Συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Τις μέρες των Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί μεγάλη έκθεση με θέμα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!» με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, καθώς και άλλες εκθέσεις.

Στο χώρο θα λειτουργούν επίσης Μαθητικό Στέκι, το «Κόκκινο Αερόστατο» (χώρος για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας), Παιδότοπος για τα πιο μικρά παιδιά, Χώρος για τους φοιτητές και σπουδαστές, Χώρος για τους νέους εργαζόμενους και ανέργους, Χώρος κατά των ναρκωτικών, Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και πολλά ακόμα που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ διακινούν κουπόνι ενίσχυσης των 7€ για την μία μέρα και των 12€ για τις δύο μέρες του Φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ