13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στον Άρειο Πάγο διαβιβάζει ο Τσιάρας το ερώτημα για να τεθεί σε προσωρινή αργία η Τουλουπάκη

Ημερομηνία:

Αν όχι σήμερα, το πολύ αύριο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας θα διαβιβάσει στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου το ερώτημα για να τεθεί σε προσωρινή παύση-αργία από τα εισαγγελικά καθήκοντά της η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει και δεύτερο ερώτημα του κ. Τσιάρα.

Λύθηκαν τα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης μετά την έκδοση του χθεσινού υπ΄ αριθμ. 2294/2020 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, με το οποίο απορρίφθηκε η αίτηση της κυρίας Τουλουπάκη με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η ποινική δίωξη σε βάρος της για 6 αδικήματα σχετικά με την σκευωρία της Novartis.

Έτσι, ο κ. Τσιάρας περιμένει να του κοινοποιηθεί το επίμαχο βούλευμα για να διαβιβάσει το ερώτημα στο ΑΔΣ του Αρείου Πάγου για να τεθεί σε προσωρινή παύση η κυρία Τουλουπάκη.

Η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα πολύ περισσότερο μάλιστα, καθώς μεγάλο μέρος των αρεοπαγιτών είναι σε θερινές διακοπές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...