13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στον Κλαδισσό δεν έβαλαν φωτιές, μάζεψαν 80 πενηντάκιλες σακούλες σκουπίδια | Φωτό

Ημερομηνία:

Στον Πλατανιά “εθελοντές” σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά βάζαν φωτιές και καίγανε σκουπίδια επί ολόκληρες ημέρες, μετέτρεψαν την περιοχή σε μία τεράστια Κουρουπητό, δεκαετίες μετά το κλείσιμό του, στα Χανιά όμως οι εθελοντές σε συνεργασία με τη ΔΕΔΙΣΑ και το Δήμο Χανίων μάζεψαν τα σκουπίδια και βεβαίως δεν έβαλαν φωτιές.

Πάνω απο 50 άτομα πέρασαν και βοήθησαν σε αυτόν τον τεράστιας έκτασης καθαρισμό.

Υπήρξαν άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά απο τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 14,30 το μεσημέρι μαζεύοντας και κουβαλώντας τσάντες με εκατοντάδες πλαστικά κάτω απο τον ήλιο.

Σε σύνολο πάνω απο 80 μεγάλες τσάντες (αρκετές απο αυτές 50κιλες)…

Οι εθελοντές ήταν για πολύ ώρα απλωμένοι απο το ποτάμι του Κλαδισού μέχρι την παραλία των Απτέρων και αυτό δύσκολα μπορεί να αποτυπωθεί απο το έδαφος.

"google ad"

Σε μήνυμά της η ΔΕΔΙΣΑ Χανίων αναφέρει:

Ευχαριστούμε ξανά όλους σας για τη συμμετοχή. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και αυτό φαίνεται οτι γίνεται συνείδηση κάθε μέρα και πιο πολύ.  Μπράβο σας και τα λέμε σύντομα στον επόμενο καθαρισμό!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ