15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στο επίκεντρο “οι τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει ο νομός Χανίων” στη συνάντηση Σταθάκη – Αλεξάκη

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Χανίων Ανδρέα Παπανδρέου και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο Απόστολο Αλεξάκη και στελέχη του ΙΝ.ΚΑ. Χανίων.

Κατά τη διάρκειά της ενημερώθηκε για την πλούσια δραστηριότητα μιας από τις πιο δυναμικές τοπικές επιχειρήσεις και συζήτησε για θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της χανιώτικης οικονομίας.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι ο νομός διαθέτει τεράστιες δυνατότητες. Προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος της χανιώτικης κοινωνίας απαιτείται στήριξη των ντόπιων παραγωγών και βιοτεχνών, εμπιστοσύνη στα προϊόντα τους που είναι και ποιοτικά και οικονομικά.

Παράλληλα, σε κεντρικό επίπεδο χρειάζεται η πολιτική βούληση για ένα νέο θεσμικό πλαίσιο το οποίο θα ευνοεί την επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα τη μικρομεσαία και θα κάνει δυνατή την πάταξη της γραφειοκρατίας, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη στήριξη των εργαζόμενων, την προώθηση της απασχόλησης, οδηγώντας στην παραγωγική ανασυγκρότηση και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη κι ευημερία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ