23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στο Επιμελητήριο Χανίων σεμινάριο για την ψυχολογία του πελάτη

Ημερομηνία:

Σεμινάριο με θέμα «Η ψυχολογία του πελάτη σε περιόδους ύφεσης» διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων 4ου ορόφου του φορέα. Ομιλητής ο κ. Άκης Αγγελάκης, Εκδότης, συγγραφέας και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα πωλήσεων, προσωπικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και επίτευξης στόχων. Στόχος του σεμιναρίου που απευθύνεται σε πωλητές και επαγγελματίες που αναζητούν και προσεγγίζουν υποψήφιους πελάτες αλλά δυσκολεύονται να κλείσουν νέες δουλειές σαν αποτέλεσμα της οικονομικής χρήσης, είναι μεταξύ άλλων:

  • Να βοηθήσει κάθε πωλητή και επαγγελματία να αντιμετωπίσει μέσα από συγκεκριμένες στρατηγικές, την αναποφασιστικότητα,  την έλλειψη εμπιστοσύνης και την αναβλητικότητα των πελατών για αγορά.
  • Να δώσει συγκεκριμένες λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω των επιπτώσεων της ύφεσης στους πελάτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την χορηγία της Interamerican και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...