15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στο ΜΑΙΧ το 24o Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών

Ημερομηνία:

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μεσογειακού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα «Ελαιοκομία – Προβατοτροφία, Δύο Πυλώνες Ανάπτυξης».

Το Συνέδριο συνεχίζει την παράδοση των ετήσιων Συνεδρίων των Ενώσεων Νέων Αγροτών που ξεκίνησαν το 1994 και έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και αποτελεί την αφορμή για την ετήσια συνάντηση των νέων αγροτών της χώρας μας. Το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένο το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, είναι η ελαιοκομία και η προβατοτροφία ως δύο πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που θα διαρκέσει το συνέδριο θα αναζητηθούν τα στοιχεία εκείνα και οι τεχνικές που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της ελιάς και των προβάτων αλλά και η σύνδεσή τους με το συνολικά προσφερόμενο τοπικό προϊόν που θα αποτελέσει την αιχμή της τοπικής πρότασης για την ανάπτυξη. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυνεδριακές εκδηλώσεις από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με θέματα την ποιότητα του ελαιόλαδου, την ποιότητα της γραβιέρας καθώς και το θέμα του συνεργατισμού.Πρόκειται για θέματα επίκαιρα και σημαντικά για μεγάλο μέρος της χώρας μας.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθεί και ο νικητής του διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου ευρωπαίου νέου αγρότη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ