13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Στο Νοσοκομείο Χανίων ο Β Διγαλάκης: “Ενισχύεται το ΕΣΥ, οι εμβολιασμοί ανοίγουν τον δρόμο προς την κανονικότητα”

Ημερομηνία:

Το Νοσοκομείο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον διοικητή Γιώργο Μπέα. Ο κ. Μπέας ενημέρωσε τον Χανιώτη βουλευτή για τη μέχρι τώρα επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, για τη διαρκή ετοιμότητα του Νοσοκομείου και για την εξαιρετική ανταπόκριση των πολιτών στους εμβολιασμούς στα δύο εμβολιαστικά κέντρα του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την υλοποίηση του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου, την ένταξη της πρότασης αναβάθμισης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, την πορεία του έργου αντικατάστασης των δαπέδων του Ιδρύματος και των στεγανώσεων και την ανέγερση της νέας ψυχιατρικής πτέρυγας, μετά από μία σημαντική δωρεά του αείμνηστου Γεωργίου Μαλινάκη.

Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία ολοκλήρωσης των προσλήψεων μονίμων γιατρών καθώς και στις ανάγκες πρόσληψης νέου προσωπικού και στις υπόλοιπες ειδικότητες, ενώ αναλύθηκε η πίεση που υφίσταται το προσωπικό σε όλη τη φάση της πανδημίας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Διγαλάκης σημειώνει:

«Ευχαριστώ τον κ. Διοικητή για την πληρέστατη ενημέρωση. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν με στόχο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνεχίζεται από την παρούσα κυβέρνηση και στόχος μας, και σε τοπικό επίπεδο, είναι η καλύτερη δυνατή θωράκιση του Νοσοκομείου Χανίων καθώς και η αναβάθμιση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Θέλω, τέλος, να καλέσω τους υγειονομικούς, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που παραμένουν ανεμβολίαστοι, να το ξανασκεφθούν. Το εμβόλιο είναι, σήμερα, το καλύτερο και ασφαλέστερο “εργαλείο”, τόσο για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων μας, όσο και -γενικότερα- για να επανέλθουμε σταδιακά, ως κοινωνία, στην κανονικότητα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...