22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στο παιδί της η σύζυγος του δολοφονημένου καρδιολόγου

Ημερομηνία:

Κοντά στον 5χρονο γιο της, στη Σητεία, βρίσκεται από χθες η 38χρονη Βουλγάρα, η οποία μετά από πέντε μήνες στις φυλακές της Θήβας ως κατηγορούμενη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου συζύγου της,Χριστόδουλου Καλαντζάκη, αποφυλακίστηκε με διάταξητου αρμόδιου ανακριτή Λασιθίου, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της.

Νωρίτερα χθες, τόσο η μητέρα της όσο και ο 5χρονος γιος της βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης με πρωτοβουλία της προέδρου Πρωτοδικών στο πλαίσιο της συζήτησης για την επιτροπεία του παιδιού.

Δεδομένης της προσωρινής κράτησης της μητέρας, την προσωρινή επιμέλεια του ανήλικου διεκδικούσαν τόσο η γιαγιά του όσο και μία συγγενής του άτυχου καρδιολόγου. Με την αποφυλάκιση της 38χρονης, η υπεράσπιση θεωρεί ότι το ζήτημα αυτό στερείται πλέον αντικειμένου, πάρα ταύτα η πρόεδρος θέλησε να δει από κοντά το παιδί και να συνομιλήσει μαζί του.

Σύμφωνα με τον κ. Βαγγέλη Στρατουδάκη, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης, το αγοράκι είναι ένα πολύ κοινωνικό παιδί, κάτι που φέρεται να «εισέπραξε» και η πρόεδρος από την επαφή που είχε μαζί του. Χθες μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο, καθώς είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα του και είχε ενημερωθεί ότι θα είναι και πάλι μαζί.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το αγοράκι είναι πολύ δεμένο με τη γιαγιά του, η οποία έχει αναλάβει τη φροντίδα του όλους αυτούς τους μήνες.

Σε ό,τι αφορά στην κύρια υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, εκτιμάται ότι θα προσδιοριστεί σύντομα η εκδίκασή της. Σημειώνεται ότι στη φυλακή παραμένει ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός εραστής της 38χρονης, ο οποίος έχει αναλάβει την αποκλειστική ευθύνη της μαφιόζικης εκτέλεσης του γιατρού.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ