17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στο πλευρό των αγροτών το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με ψήφισμα εκφράζει τη συμπαράστασή του στους αγρότες της Κρήτης καθώς όπως αναφέρει “η Κρήτη θα «αιμορραγήσει» οικονομικά εάν επιβληθεί ο φόρος στα αγροτεμάχια”. Η διοίκηση του ΕΚΗ απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στις 4 Νοεμβρίου 2013 στο Αγροτικό Συλλαλητήριο και στις 6 Νοεμβρίου 2013 στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.Το ψήφισμα αναφέρει:

“Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών της Κρήτης, οι οποίοι συνεχίζουν να διατρανώνουν την πλήρη αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Για άλλη μία φορά μία κοινωνική ομάδα βρίσκει απέναντι της την μνημονιακή πολιτική της ισοπέδωσης, Κυβέρνησης και Τρόικας.

Το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτεμαχίων , δεν αφορά μόνο τους αγρότες, αφορά ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενος , ανέργους, συνταξιούχους να δώσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης 4 Νοεμβρίου 2013 στο Αγροτικό Συλλαλητήριο και 6 Νοεμβρίου 2013 στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί την Κυβέρνηση να σταματήσει την αδιάλλακτη στάση της και τους εκβιασμούς, να στηρίξει την γεωργική πρωτογενή παραγωγή, που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση, η Κρήτη θα «αιμορραγήσει» οικονομικά εάν επιβληθεί ο φόρος στα αγροτεμάχια.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...