17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στο σκοτάδι η έρευνα για τον 20χρονο σπουδαστή – Μαρτυρία συμφοιτητή του για ξυλοδαρμό από νταή – Τι λέει ο πατέρας του

Ημερομηνία:

Μία εβδομάδα αγωνίας αλλά κι ερευνών συμπληρώνεται σήμερα από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Μία εβδομάδα εντατικών ερευνών, από την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική αλλά κι από εθελοντές, η οποία δεν απέδωσε το κρίσιμο στοιχείο που θα μπορούσε να δείξει που βρίσκεται ο Βαγγέλης.

Οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι από το πρωί, με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να ελέγχουν τη λίμνη αλλά και σημεία που βρίσκονται περιμετρικά της Παμβώτιδας.

Την ίδια ώρα η τοπική αστυνομία έχει ερευνήσει εξονυχιστικά τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο 20χρονος σπουδαστής από το Ρέθυμνο περνούσε δύσκολα στη Σχολή του καθώς δεχόταν συνεχώς τα πειράγματα και την απαξίωση των συμφοιτητών του.

Μάλιστα ένα πρόσωπο φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκηνικό αυτό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο έχει αποφοιτήσει, εντοπίστηκε από την αστυνομία και ανακρίθηκε.

Για το συγκεκριμένο άτομο άνθρωπος από το περιβάλλον της σχολής, είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star.«Υπήρχαν διάφορες φασαρίες όπως γίνονται σε κάθε σχολή αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είχα ακούσει παλιά που συζήταγαν για έναν ο οποίος ήταν ο μάγκας της σχολής. Αυτός δημιουργούσε τα μεγαλύτερα προβλήματα μες στην σχολή και έβρισκαν εξιλαστήριο θύμα αυτό τον μικρό τον 20χρονο. Αυτός ο μάγκας όπως έχω μάθει έχει φύγει από τη σχολή και έχει έρθει ξανά σε στρατόπεδο εδώ στα Γιάννενα. Δύο μέρες πριν εξαφανιστεί το παιδί, επισκέφτηκε το σχολείο αλλά από ότι μου είπαν ο 20χρονος μετά ήταν στεναχωρημένος. Όλη την μαγκιά του την έβγαζε πάνω στο παιδάκι, το χτυπούσε και του έκανε διάφορα. Ο Βαγγέλης ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων, πολύ μαλακός που δεν πείραζε ούτε μύγα. Τον εκμεταλλεύονταν οι άλλοι. Αν ήθελαν κάτι από το περίπτερο έστελναν τον 20χρονο».

Στην ίδια εκπομπή ο πατέρας του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σημείωσε ότι με τον γιο του, επικοινώνησε την Πέμπτη το βράδυ και ήταν μια χαρά. Ο θείος του νεαρού υποστήριξε πως το λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκε ο ανηψιός του, έκανε τέρμα μέσα στη πόλη των Ιωαννίνων.

Στο μεταξύ,στις έξι και μισή το απόγευμα χθες, ολοκληρώθηκε η έρευνα που έκανε με το ελικόπτερο ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος,μαζί με διασώστες και εθελοντές,Το ελικόπτερο πέταξε πάνω από το λεκανοπέδιο για τρεις ώρες περίπου,πραγματοποιώντας ενδελεχείς ελέγχους στην παραλίμνιο,τη λίμνη, την τάφρο της Λαψίστας,τη Λαγκάτσα και άλλες περιοχές,χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

Παράλληλα η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει απευθυνθεί και σε ιδιωτικό ντετέκτιβ ζητώντας και τη δική του συνδρομή στην έρευνα.

Όλα πάντως δείχνουν να βρίσκονται στο σημείο μηδέν… Στο απόλυτο σκοτάδι και εξετάζονται πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

epiruspost.grstar.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ