20.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Στο συνέδριο των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων η Κρήτη

Ημερομηνία:

Στο τριήμερο συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων ASTA, που πραγματοποιείται από το περασμένο Σάββατο μέχρι και αύριο στην Αθήνα, συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης. Στόχος, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης είναι η Κρήτη να διεισδύσει στην αμερικανική αγορά ως ένας ιδανικός και ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων, που υλοποιούνται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, λειτουργεί εκθεσιακό περίπτερο, όπου αναδεικνύεται η Κρητική διατροφή με τη διοργάνωση Food Station με Κρητικές συνταγές. Ακόμη, προβάλλονται βίντεο της Κρήτης μέσα από τις γιγαντοοθόνες της διοργάνωσης, ενώ προγραμματίστηκαν ατομικές επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β). Επίσης, προβλέφθηκε η παρουσίαση του νησιού ως προορισμού στην ολομέλεια του συνεδρίου.

Η Ένωση ASTA συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επαγγελματικές ενώσεις του κόσμου. Αριθμεί 8.944 μέλη από 3.586 αμερικανικές εταιρείες και πρακτορεία και αντιπροσωπεύει το 82% του συνόλου των ταξιδιωτικών κρατήσεων μέσω τουριστικού γραφείου, εκπροσωπώντας ταυτόχρονα την Εθνική Ένωση Ταξιδιωτικών Φορέων Καριέρας (NACTA).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκπαιδευτικές ενημερώσεις ελαιοπαραγωγών από την Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές ενημερώσεις των ελαιοπαραγωγών στους Δήμους του...

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον υπουργό Yγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχε η...

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στο «Greek Luxury Tourism Workshop» στο Κουβέιτ

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεχούς και αδιάλειπτης...

Ηράκλειο: Πέντε καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά πέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας...