13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Στο τραπέζι το ολικό κλείσιμο της εστίασης σε «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές

Ημερομηνία:

Μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή της Σάμου, οι ανακοινώσεις για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας καθώς και τα νέα μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς του ιού μετατίθενται για το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να απευθυνθεί, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ στη συνέχεια, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσίαζε τα μέτρα οικονομικής στήριξης που ενεργοποιεί η κυβέρνηση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς την εξειδίκευση των μέτρων που θα εφαρμοστούν και ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης θα ανέλυε τα υγειονομικά δεδομένα.

Μετά τον ισχυρό σεισμό τόσο το μήνυμα του πρωθυπουργού, όσο και οι ανακοινώσεις από τους κκ Σταϊκούρα, Χαρδαλιά και Μαγιορκίνη θα γίνουν αύριο, σε ώρες που θα ανακοινωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα μέτρα που αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν βρίσκονται η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς ανεξαρτήτως επιπέδου συναγερμού σε κάθε περιοχή και ο περαιτέρω περιορισμός του ωραρίου των εστιατορίων και των λοιπών χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις “πορτοκαλί” περιοχές. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να ανακοινωθεί ακόμα και ολικό κλείσιμο της εστίασης και στις «πορτοκαλί» εκτός από τις «κόκκινες» περιοχές, που ισχύει ήδη.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...