18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Στ. Αρναουτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Ο φετινός εορτασμός ανήκει στους ήρωες πίσω από τις μάσκες, τις ιατρικές και νοσηλευτικές ποδιές»

Ημερομηνία:

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day), η οποία επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλον τον κόσμο.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σε δήλωσή του αναφέρει:

“Η ανθρωπότητα δίνει σήμερα τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών απέναντι στην πανδημία του COVID-19. Μια μάχη που άλλαξε καθοριστικά την καθημερινότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη. Έναν αγώνα που μας υπενθυμίζει τη σημαντικότητα του υπέρτατου αγαθού της ζωής και της υγείας.

Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας ανήκει στους ανθρώπους που υπηρετούν τα συστήματα υγείας, τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, τις ιατρικές και  νοσηλευτικές ποδιές. Οι δικές τους προσπάθειες σε συνδυασμό με τη συνέπεια των πολιτών, ως προς την τήρηση των περιοριστικών μέτρων θα σπάσει την αλυσίδα εξάπλωσης του COVID-19. Ως Περιφέρεια Κρήτης τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε.

Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Μια προσπάθεια που θα συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ