13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Στ. Ξουλίδου στον KPHTH FM 1015: “Δεν πρέπει να υποκύψουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές σε εκβιασμούς ή υποσχέσεις” | Ηχητικό

Ημερομηνία:

Στον Κρήτη fm 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου μίλησε η βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η κ. Ξουλίδου, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας της από τον «γαλάζιο» κ. Σούκουρη μέσω facebook, αναφέρθηκε στις μεγάλες πιέσεις που θα ασκηθούν στο επόμενο διάστημα στους βουλευτές προκειμένου να συγκεντρωθεί ο «μαγικός» αριθμός των 180 που θα επιτρέψει την παραμονή της συγκυβέρνησης στα ηνία της χώρας.

Στο μεταξύ, με γραπτό υπόμνημα αλλά και προφορικά θα δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί την έρευνα για τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ ο άνθρωπος που τις πρότεινε χρήματα μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εν όψει της Προεδρικής εκλογής.

Ο Γ. Σούκουρης, που είχε στείλει μηνύματα μέσω Facebook, στην Ξουλίδου με προτάσεις για 3 εκ. ευρώ, πήρε προθεσμία χθες για να καταθέσει γραπτό υπόμνημα την προσεχή Παρασκευή. Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι δεν είχε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι το ενδιαφέρον του εστιαζόταν στα συνταξιοδοτικά θέματα των ομογενών της Βορείου Ηπείρου. Μετά την παροχή εξηγήσεων ο εισαγγελέας θα ολοκληρώσει την έρευνα του και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zy6sp1Mbihs”]

kritifm1015.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...