19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή έξω από τα Δικαστήρια Χανίων για τη δίκη των μελών της ΟΚΔΕ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  ζητά την άμεση αθώωση των μελών της ΟΚΔΕ Βαγγέλη Κιτσώνη και Γιάννη Φουδουδάκη και καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα Δικαστήρια Χανίων την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη στις 9 το πρωί όπου και θα δικάζονται.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Καλούμε σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Παρασκευή 28/9, 9πμ στην τρίτη εξ αναβολής δίκη των συντρόφων της ΟΚΔΕ Βαγγέλη Κιτσώνη και Γιάννη Φουφουδάκη. Οι σύντροφοι δικάζονται με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της κλοπής ενός πορτοφολιού που περιείχε 1.200 (!!!) ευρώ και για φθορά ξένης περιουσίας σε υποκατάστημα του ΟΤΕ!

Οι κατηγορίες είναι γελοίες αφού στην πραγματικότητα στις 27 Απρίλη 2014 και κατά την διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας της οργάνωσης ο πρώτος κατηγορούμενος δέχτηκε την αναίτια επίθεση αστυνομικών με πολιτικά στην οδό Τζανακάκη, ενώ ο δεύτερος δεν βρισκόταν καν στην Κρήτη!

Οι ανυπόστατες κατηγορίες ενάντια στα μέλη της ΟΚΔΕ είναι κομμάτι της βιομηχανίας διώξεων που είχε στηθεί και στην πόλη μας από την ασφάλεια, ως απαραίτητο δεκανίκι της πολιτικής των μνημονίων των Σαμαροβενιζέλων και που συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας, του πολέμου και του ρατσισμού, την ίδια ώρα που οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Δεν θα τους περάσει! Το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα δεν τρομοκρατείται και δεν υποχωρεί μπροστά στους εκβιασμούς και στην τρομοκρατία. Η αλληλεγγύη θα νικήσει! Ολοι/ες στα δικαστήρια την Παρασκευή 28/9, 9πμ.

  1. Άμεση αθώωση των μελών της ΟΚΔΕ
  2. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...