19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Συγκέντρωση σε Ηράκλειο και ειρηνική διαμαρτυρία στη Χερσόνησο ενάντια στην Ελληνογερμανική Συνέλευση

Ημερομηνία:

“Γερμανικά παραμύθια αντί Δικαιοσύνης στην Ευρώπη”. Με αυτά τα λόγια το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, οι Ενώσεις Θυμάτων Ολοκαυτωμάτων και Σύλλογοι Μαρτυρικών Χωριών Κρήτης και η Πρωτοβουλία Εναντίον της Επαίσχυντης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης καλούν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο την Πέμπτη 1 Νοέμβρη στις 4.30 το απόγευμα και σε ειρηνική διαμαρτυρία αμέσως μετά στη Χερσόνησο, έξω από το ξενοδοχείο όπου θα πραγματοποιείται η Ελληνογερμανική Συνέλευση.

Χαρακτηριστικό είναι και το μήνυμα του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας κ. Αριστομένη Συγγελάκη:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (κυριολεκτικά) ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ” ΑΝΤΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Επειδή κάποιοι στο βαθύ γερμανικό κράτος θέλουν, ως κακές μάγισσες, να μας φιλέψουν δηλητηριασμένα και σάπια μήλα, τους απαντάμε: Δεν μασάμε! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΡΑ!

Οι δήμαρχοι της Κρήτης γυρίζουν την πλάτη στους Δούρειους Ίππους και η φιέστα της υποτέλειας στη Χερσόνησο θα αποδειχθεί φιάσκο!

ΠΕΜΠΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ, 4.30μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Κι αμέσως μετά ξεκινάμε για τη Χερσόνησο, σε μια ειρηνική διαμαρτυρία εναντίον των ύπουλων γερμανικών μεθοδεύσεων και όσων τις στηρίζουν!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Η αφίσα της διαμαρτυρίας:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...