22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 03/04/2015 οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε συνεργασία με τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ θα συγκεντρώσουν τρόφιμα έξω από κεντρικά super market, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Χανίων.

Συγκεκριμένα, ομάδες μαθητών και εθελοντών από τις 09.00 έως τις 13.00 θα ενημερώνουν τον κόσμο για τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και θα συλλέγουν τρόφιμα έξω από τα super market:

  • στην πλατεία 1866,
  • στην πλατεία Χορτατσών (έναντι Αγοράς) και
  • στις Μουρνιές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ