19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου από την δολοφονία της Μαρίνας – Βιοπαλαίστρια που μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών και λεγόταν Μαρίνα Τζωρμπατζάκη.

Ήταν πρώην σύζυγος του αδελφού του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την αστυνομία.

Το έγκλημα έγινε γιατί ο δράστης θεώρησε ότι το θύμα ήταν η αιτία που η κόρη της δεν ήθελε να συνεχίσει να τον φιλοξενεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα που τον φιλοξενούσε για καιρό είχε κουραστεί με τα επεισόδια αλκοολισμού του.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε νωρίτερα η Κωνσταντίνα Παγάνη, κόρη της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, η οποία το πρωί έπεσε νεκρή μετά από πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 60χρονος αδερφός του πρώην άντρας της. Επιβεβαίωσε ότι ο θείος της δεν ήταν καλά τον τελευταίο μήνα, λέγοντας ότι “είχε κάποια ψυχολογικά και προστριβές με την μητέρα μου”. Πρόσθεσε πάντως ότι “δεν ήταν ποτέ βίαιος αλλά και ότι “έπινε και δεν ήταν σχεδόν ποτέ νηφάλιος”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κοπέλας:

“Την αιτία για το φονικό δεν την ξέρω αλλά τον τελευταίο μήνα δεν ήταν καλά. Τρία χρόνια τον φιλοξενούσε η αδερφή μου, της είχε φερθεί σαν πατέρας και γι αυτόν τον φιλοξενούσε και τον συντηρούσε βιοποριστικά. Είχαμε καλές σχέσεις με τον θείο μου αλλά τον τελευταίο  μήνα είχε κάποια ψυχολογικά και προστριβές με την μητέρα μου ώσπου σήμερα το πρωί που με ξύπνησαν και μου είπαν ότι την μαχαίρωσαν”

Σε ερώτηση αν είχε ο θείος και δράστης προβλήματα με την δικαιοσύνη απάντηση καταφατικά ωστόσο τόνισε ότι “δεν ήταν ποτέ βίαιος”. “Είχε κάποιου είδους αναπηρία και έπινε κιόλας. Δεν ήταν σχεδόν ποτέ νηφάλιος” σημείωσε και αναφερόμενη στην μητέρας την, την περιέγραψε ως έναν δυναμικό άνθρωπο που στήριζε τα παιδιά της και τα είχε μεγαλώσει μόνη της. “Ήταν η ψυχή της οικογένειας” είπε χαρακτηριστικά.

“Τώρα θέλει δύναμη και κουράγιο. Θα συνεχίσω να στηρίζω τα αδέρφια μου” είπε η νεαρή κοπέλα.

Κόρη της 53χρονης που κατακρεουργήθηκε : "Χάθηκε η ψυχή της οικογένειας"
Κόρη της 53χρονης που κατακρεουργήθηκε : "Χάθηκε η ψυχή της οικογένειας"

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

candiadoc.gr, cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...