19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

“Συγχαρητήρια στους πολιτικούς”: Ξεσπά πολυτραυματίας του σεισμού της Κω που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κρήτης

Ημερομηνία:

Σε δήλωση, πάνω στο φορείο και λίγο πριν μπει στο ΠΑΓΝΗ, προχώρησε η μία εκ των τεσσάρων θυμάτων του φονικού σεισμού στην Κω, τα ξημερώματα της Παρασκευής, που έφτασαν στο Ηράκλειο.

Με απλά και λίγα λόγια, τα οποία όμως είναι γεμάτα θυμό, αγανάκτηση και λύπη, η τραυματίας και παρά την κατάσταση στην οποία και βρίσκεται, βάζει στο «στόχαστρό» της τους πολιτικούς και την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας.

Η κοπέλα εμφανώς ταραγμένη, τη στιγμή που βγαίνει από το ασθενοφόρο, με τα ΜΜΕ να βρίσκονται ακριβώς απέναντι της, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στους πολιτικούς θέλω να πω… Συγχαρητήρια… Να πάνε να πνιγούνε όλοι, με ένα τσουνάμι.»

Η ίδια προφανώς μην μπορώντας να πιστέψει την ταλαιπωρία που βιώνει τις τελευταίες λόγω του σεισμού, μιλά με οργή και αφήνει αιχμές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η μία εκ των τεσσάρων τραυματιών που μεταφέρθηκαν από την Κω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έχει ήδη χειρουργηθεί στο ένα πόδι Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας της Κω, «Ο Ιπποκράτης», και φέρει σοβαρά κατάγματα στο άλλο πόδι.

Δείτε τι δήλωσε:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=clIopi2Orn4″]

neakriti.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς – Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στη λίστα, όλα τα ονόματα

Τους 42 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε ο...