19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Συγχατηρήρια επιστολή Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. προς την αστυνομία για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Ημερομηνία:

H Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης σε ανακοίνωσή της αναφέρει για την επιτυχή κατάληξη της υπόθεσης με την απαγωγή Λεμπιδάκη:

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που εργάσθηκαν τους τελευταίους 6 μήνες νυχθημερόν, μακριά από τις οικογένειες τους, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα των καθηκόντων τους, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον επαγγελματισμό, την μεθοδικότητα και την άρτια εκπαίδευση που διακατέχει το προσωπικό που στελεχώνει τις ειδικές υπηρεσίες του Νησιού, για να φέρουν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία μία από τις δυσκολότερες αποστολές των τελευταίων ετών που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, την απαγωγή του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη .

Πρόκειται για την μακροβιότερη υπόθεση απαγωγής στα ελληνικά χρονικά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω του εντοπισμού και της απελευθέρωσης σώου του απαχθέντα επιχειρηματία χωρίς την καταβολή των απαιτούμενων λύτρων στους απαγωγείς.

Τέτοιες επιτυχίες προσδίδουν αίσθημα ασφάλειας και δικαίου στην κοινωνίας μας, και αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο, βάσει επίσημων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ότι επάξια οι συμπολίτες μας κατατάσσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στις υψηλότερες θέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των θεσμών του Ελληνικού Κράτους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...