15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συλλήψεις της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής για λαθροθηρία

Ημερομηνία:

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, προέβει χθες 3 Οκτωβρίου στη σύλληψη ενός ατόμου στην ορεινή περιοχή του οικισμού Ορθουνίου, το οποίο θήρευε πεζή με τη χρήση προβολέα και δίκαννου και έφερε έναν σκοτωμένο λαγό.

Επίσης, λίγες μέρες νωρίτερα, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες αξιοποιώντας καταγγελίες, συνέλαβαν στις 23 Σεπτεμβρίου 2013, στα Γρηγοριανά Σαρακίνας, 2 άτομα (ένα ενήλικο και ένα ανήλικο) που επέβαιναν σε αγροτικό όχημα και έφεραν γεμάτη καραμπίνα και γιλέκο με 45 φυσίγγια.

Και στις 2 υποθέσεις συντάχθηκαν από τη Διεύθυνση Δασών Χανίων Πρωτόκολλα Μηνύσεως για παράνομη θήρα λαγού τη νύχτα και τα μέσα παρανόμου θήρας κατασχέθηκαν.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός από μέρους της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες υπό τον συντονισμό της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου και του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Χανίων, βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και περιπολούν αδιάκοπα στην ύπαιθρο των Χανίων, συμβάλλοντας στην προστασία του θηραματικού πλούτου και της άγριας ζωής εν γένει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ