15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

“Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας” και στα Χανιά την Κυριακή 8 Ιούλη

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα “Χανιά – Παρών” η οποία φέρεται ως διοργανώτρια και του προηγούμενου συλλαλητηρίου στα Χανιά, καλεί σε νέο συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Ιούλη στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Τα τελευταία γεγονότα που εκτυλίχτηκαν, με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, ήταν αδύνατον να μας αφήσουν αδιάφορους.

Η ομάδα ΧΑΝΙΑ – ΠΑΡΩΝ στο facebook, η οποία είναι εντελώς ακομμάτιστη, αστήρικτη από οποιονδήποτε φορέα, αυθόρμητη και στηρίζεται μόνο σε πατριώτες, ιδιώτες, Χανιώτες, θεωρεί χρέος της να συμμετέχει, να υπερασπιστεί και να βροντοφωνάξει για την ιστορία της Μακεδονίας μας, το έθνος μας, τη γλώσσα μας και να τονίσει ότι αυτά δεν παραχωρούνται σε κανέναν. Η ιστορία μας δεν παραχαράσσεται.

Δηλώνουμε παρόντες και σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνουμε το 2ο συλλαλητήριο την Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 7μμ, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Θα συμμετέχουν Χανιώτες και Ρεθυμνιώτες πολίτες και σύλλογοι και σωματεία των δύο νομών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...