14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συλλαλητήριο κατά των πλειστηριασμών α’ κατοικίας από την ΑΔΕΔΥ

Ημερομηνία:

Συλλαλητήριο κατά των πλειστηριασμών α’ κατοικίας διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, αύριο στις 18:30 στο Σύνταγμα. Όπως αναφέρει, η «σκληρή διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης οδηγεί, τελικά, στην προσωρινή προστασία της πρώτης κατοικίας μόνο για το 25% των δανειοληπτών.

Η ΑΔΕΔΥ θα διαδηλώσει αύριο και για την κατάργηση των παλαιών και νέων μνημονίων, αλλά και υπέρ της διαγραφής του χρέους.

Μεταξύ άλλων, σημειώνει ότι από σήμερα η κυβέρνηση αρχίζει τη διαπραγμάτευεση των «ήδη ειλημμένων δεσμεύσεών της για το δεύτερο, ακόμη επαχθέστερο, πακέτο προαπαιτούμενων», στο οποίο περιλαμβάνονται «το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, η δημιουργία του επονείδιστου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων και κυρίως η κατεδάφιση του Ασφαλιστικού Συστήματος, που απειλεί να ανατρέψει εκ θεμελίων τα ασφαλιστικά δικαιώματα παλιών και νέων ασφαλισμένων».

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ