13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη για το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Λευτέρη Ηλιάκη

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Λευτέρη Ηλιάκη, δήλωσε  τα εξής:

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Λευτέρη Ηλιάκη,κάτοικο του δήμου μας, επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και να επισημάνω ότι ο Λευτέρης Ηλιάκης υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα της Εθνικής Αντίστασης, με πολύπλευρο έργο και προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, υπερασπίζοντας τις ιδέες και τις αξίες για τις οποίες αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή μέχρι και την τελευταία στιγμή, για τις οποίες μάλιστα διώχθηκε πολιτικά, φυλακίσθηκε και εξορίσθηκε τόσο στα χρόνια μετά τον πόλεμο όσο και στην επταετία της δικτατορίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ