17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Συμμετέχει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην «ώρα της γης»

Ημερομηνία:

Για μια ακόμη χρονιά η «Ώρα της Γής» γιορτάζεται από εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο. Φέτος το μήνυμα που αποστέλλεται από την WWF Ελλάς είναι ότι «δεν σβήνουμε απλώς τα φώτα.  Προκαλούμε τον κόσμο να δεσμευτεί για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη!»

Oλόκληρη η  Ελλάδα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην «Ώρα της Γης», σβήνοντας για μια ολόκληρη ώρα τα φώτα, και δίνοντας έτσι το δικό της στίγμα στην παγκόσμια μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος και στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν το περιβάλλον και την κοινωνία.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης συμμετέχει  έμπρακτα στην παγκόσμια αυτή προσπάθεια της οικολογικής οργάνωσης WWF Hellas  με σύνθημα «Η ώρα της Γής» και το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στις 20:30 θα προχωρήσει  στο σβήσιμο των φώτων του κεντρικού κτιρίου της για μια ώρα, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...