19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Συμπαράσταση από κόμματα και φορείς στον αγώνα γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Πολλές οι ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα συμπαράστασης που καταφθάνουν στην εφημερίδα μας σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων και των γιατρών στο νοσοκομείο Χανίων.

Το ΕΠΑΜ Χανίων

Το Ε.ΠΑ.Μ Χανίων συμπαραστέκεται στον αγώνα των γιατρών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο Νοσοκομειακών Μονάδων.

Πρέπει με κάθε μέσο να προστατεύσουμε το δημόσιο σύστημα Υγείας που έχουν βαλθεί κυβέρνηση και Τρόικα να καταργήσουν.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τη ζωή και την υγεία μας, μετατρέποντάς την σε εμπόρευμα και είδος πολυτελείας.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Χανίων καλεί τους Χανιώτες να είναι μαζί με τους εργαζόμενους και τους άλλους φορείς που έδειξαν ενδιαφέρον συμπαράστασης σήμερα Τετάρτη στις 9 το πρωί στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Κάτω τα χέρια από την Υγεία και την Παιδεία!

Κάτω τα χέρια από τα δημόσια αγαθά και τη δημόσια περιουσία!

Όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε πράξη μια Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας, που θα ανατρέψει την Κυβέρνηση πριν κατεδαφίσει τη χώρα και οδηγήσει σε γενοκτονία ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

      ΔΗΠΑΚ Χανίων

Σε κείμενό της η ΔΗΠΑΚ Χανίων καλεί τους Χανιώτες να συμπαρασταθούν ενεργά στον αγώνα εργαζομένων και γιατρών στο νοσοκομείο Χανίων. Πιο αναλυτικά στο κείμενο που έστειλαν αναφέρουν:

Καλούμε την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 10 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όλους τους Χανιώτες να ενωθούμε όλοι μαζί για να συμπαρασταθούμε στην δίκαιη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης για την ισοπέδωση της δημόσιας υγείας κατόπιν εντολής της τρόϊκας.

 Η Ομάδα Ανέργων Χανίων

Κάλεσμα συμπαράστασης απηύθυνε και η Ομάδα Ανέργων του νομού Χανίων στο οποίο αναφέρουν:

"google ad"

Η Ομάδα Ανέργων του Νομού Χανίων καλεί όλον τον Χανιώτικο λαό να συμπαρασταθεί στον αγώνα των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κατά της εξαθλίωσης και ισοπέδωσης της δημόσιας υγείας που επιβάλει η κυβέρνηση καταπατώντας κάθε νόμο και δικαιώματα τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών των νοσοκομείων της χώρας μας.Η κυβέρνηση εκτελώντας τυφλά τις διαταγές της τρόϊκας και των τοκογλύφων, λειτουργεί ως οδοστρωτήρας στα δικαιώματα μας στην ζωή και την υγεία. Είναι καιρός πια να τους σταματήσουμε. Όλοι σημερα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στις 10 το πρωί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο – Ξεχωρίζουν Βενετσάνου, Γρηγοριάδης, Ρεβενιώτη, Χρανιώτης

Το ευρωψηφοδέλτιο της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά για...

Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς – Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στη λίστα, όλα τα ονόματα

Τους 42 υποψήφιους και υποψήφιες ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς ανακοίνωσε ο...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πάνε να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα

Σε μια προσπάθεια να αποδοθούν μερικές έστω ευθύνες στον 22χρονο...

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...