17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Συμπαράσταση στους διωκόμενους αγωνιστές του Αποπηγαδιού

Ημερομηνία:

Οι Πολίτες της Δημοκρατικής Πατριωτικής Κίνησης Χανίων δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στους διωκόμενους αγωνιστές του Αποπηγαδιού

Οι πέντε διωκόμενοι συμπολίτες μας αντιστάθηκαν ως είχαν καθήκον υπερασπιζόμενοι την πατρογονική τους γη τα χωράφια τους βοσκότοπους και τη φύση. Έτσι έγιναν στόχος και τώρα μέσω της δικαστικής οδού οι εξουσίες των άνομων συμφερόντων στο πρόσωπο των πέντε προσπαθούν να χτυπήσουν κάθε μορφή διεκδίκησης των κεκτημένων μας.

Τώρα είναι η στιγμή να σταθούμε παρόντες δίπλα τους αλλά και σε κάθε διωκόμενο ΄Ελληνα και να συμπαρασταθούμε σε κάθε αγωνιστική ενέργεια στο μέλλον υπέρ της ακεραιότητας της πατρίδας μας. Γι’ αυτό σας καλούμε να παραβρεθεί τε μαζί μας στα δικαστήρια και να δώσουμε όλοι οι πολίτες των Χανίων ένα ηχηρό παρόν, ενάντια στο ξεπούλημα της γης μας, ενάντια στη στοχοποίηση μεμονωμένων ατόμων που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό και αποτροπή κάθε λαϊκής κίνησης για μαζικές διεκδικήσεις.

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τις ΑΠΕ και ΒΑΠΕ και σε ότι καταστρέφει τον τόπο μας και μετατρέπει την καταπράσινη γη μας σε κρανίου τόπο, αντίθετοι σ’ αυτούς που αρπάζουν με μνημόνια το φυσικό μας πλούτο, την πανίδα, τα νερά, για χάρη του πλούτου μερικών …
Αντιστεκόμαστε, και δεν επιτρέπουμε να γεμίσουν φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες την εύφορη γη μας, στερώντας μας έτσι και τη δυνατότητα να την καλλιεργήσουμε.

Οι Πολίτες της

Δημοκρατικής Πατριωτικής Κίνησης Χανίων

http://dipakchanion.wordpress.com/

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...