17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με τον Γ. Δεικτάκη για το οδικό δίκτυο Κρήτης και την ασφάλειά του

Ημερομηνία:

Τον Γενικό Γραμματέα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιο Δεικτάκη επισκέφτηκαν χθες το πρωί  στο γραφείο του οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Μαρία Διακάκη και κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης συνοδευόμενοι από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο οδικό δίκτυο της Κρήτης και την ασφάλειά του. Στη συνάντηση μετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του ΟΑΚ Α.Ε.  κ. Αγαπάκης Γεώργιος και Υπηρεσιακοί παράγοντες.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρθηκαν στον ΒΟΑΚ  και στα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης  ενημέρωσαν τον Γενικό Γραμματέα για την αναγκαιότητα οδικής ασφάλειας σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο και τέλος έκαναν λόγο για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της κεντρικής οδικής αρτηρίας του Νότιου Οδικού Άξονα από Αγ. Βαρβάρα – Απομαρμά και από Απομαρμά – Καστέλλι.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αγαπάκης ανέφερε ότι για ότι αφορά το Νότιο Οδικό Άξονα τα 8 από τα 16 χλμ. έχουν ολοκληρωθεί πλήρως. Επίσης, όπως επεσήμανε, έχουν ολοκληρωθεί και τα μεγάλα τεχνικά έργα στο υπόλοιπο κομμάτι και  για ότι αφορά τα προβλήματα τα οποία έχουν προκύψει από τις κατολισθήσεις θα αποκατασταθούν με νέα εργολαβία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη έγκρισης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Στη διαδικασία των εγκρίσεων ευρίσκεται και η έγκριση της τροποποίησης της Μελέτης  Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων την αρμοδιότητα της οποίας έχει η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Δεικτάκης όρισε συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη  μεταξύ των στελεχών των αρμοδίων υπηρεσιών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις – συμπληρώσεις για να εγκριθεί η σχετική μελέτη και να ακολουθήσει η δημοπράτηση  του έργου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ