16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Συνάντηση δημάρχου Πλατανιά με τον πρέσβη της Σλοβακίας

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης είχε χθες συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα  στο Γεράνι, με τον Πρέσβη της Σλοβακίας, κ. Peter Michalko, συνοδευόμενο από τον Πρόξενο της Σλοβακίας στην Κρήτη με έδρα τα Χανιά, κ.ΣταύροΠατεράκη. Τον Σλοβάκο διπλωμάτη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μαλανδράκης Ιωάννης  και ο Αντιδήμαρχος Δασκαλάκης Νικόλαος ,  είχαν μια μακράς διάρκειας συζήτηση  όπου ο κ. Michalko τόνισε το ενδιαφέρον της Σλοβακίας  για την ολοκλήρωση της Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Πλατανιά και της Πόλης HOLIC  της Σλοβακίας , προκειμένου να αναπτυχθούν περαιτέρω οι σχέσεις μεταξύ των δύο Δήμων , σε μορφωτικό, πολιτιστικό αλλά και επιχειρηματικό επίπεδο και ιδιαίτερα στον τομέα του Τουρισμό και τον Αγροτικών Προϊόντων,  δεδομένου ότι χιλιάδες τουρίστες από τη Σλοβακία επισκέπτονται κάθε χρόνο τον τόπο μας.
Όπως επισήμανε ο Σλοβάκος διπλωμάτης, οι επισκέπτες από τη χώρα του, κατά την παραμονή τους στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά  έρχονται σ’ επαφή με τα Κρητικά προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να προωθηθούν στην αγορά της Σλοβακίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...