14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συνάντηση Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με τον γιο του Προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο

Ημερομηνία:

Ο γιος του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο και ανιψιός του Φιντέλ, Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν επισκέφθηκε σήμερα στην Περιφέρεια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο κ. Κάστρο που συνοδευόταν από τον πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα Οσβάλντο Κομπάτσο, τον εκπρόσωπο της πρεσβείας στην Κρήτη Μανόλη Βριθιά, εξέφρασε τον μεγάλο του θαυμασμό για την ιστορία, τον πολιτισμό της Κρήτης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κρητικό συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη αλλά και στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο.

Παράλληλα εξήρε τις διαχρονικά θερμές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε Κούβα και Ελλάδα, ενώ ζήτησε και ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για το αποκεντρωμένο μοντέλο Αυτοδιοίκησης που υπάρχει στην χώρα μας.

DSC05111

«Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης τον κ. Κάστρο και τον πρέσβη κ. Κομπάτσο, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης.

Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε και απόψεις για την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη, στον κόσμο, αλλά και στο θέμα βελτίωσης των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Κούβας και ΗΠΑ», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ