17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Χανίων με την προϊσταμένη της εφορίας κ Μπαχουντάκη Ιωάννα

Ημερομηνία:

Με κοινή ανακοίνωσή τους ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων και η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών Χανίων αναφέρονται στη συνάντηση με την προϊστάμενη της εφορίας κ. Ιωάννα Μπαχουντάκη:

Την Πέμπτη 21/2/19 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών Χανίων με την προϊσταμένη της εφορίας κ Μπαχουντάκη Ιωάννα. Έγινε μια πολύ παραγωγική συζήτηση για τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των επαγγελματιών του Νομού μας καθώς και τρόποι συνεργασίας ώστε να οι συνάδελφοι να είναι ενημερωμένοι και να αποφεύγονται λάθη και παραλείψεις που στοιχίζουν ακριβά και οδηγούν σε «άδικα πρόστιμα».

Συμφωνήθηκε πως το φορολογικό μας σύστημα είναι άδικο προς όλους τους επαγγελματίες και χρήζει αλλαγών με σταδιακές μειώσεις των φορολογικών συντελεστών καθότι είναι ο μόνος δρόμος για την αύξηση εσόδων για τα ταμεία του κράτους. Επίσης τονίστηκε η ζημιά που επιτελείτε στην τοπική αγορά από τις πολυεθνικές και τα «τεχνάσματα» που χρησιμοποιούν για να φοροαποφεύγουν μέσω τριγωνικών συναλλαγών και όπως πάντα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν οι υπόλοιπες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Τέλος επιδόθηκε έγγραφο με όλα τα αιτήματα του κλάδου μας το οποίο θα προωθηθεί στα αρμόδια τμήματα του υπουργείου και της ΑΑΔΕ. Ελπίζουμε πως μέσα από το διάλογο και την ειλικρινή συνεργασία θα μπορέσουμε να συμβάλουμε στην προστασία των συναδέλφων μας από καταστάσεις δύσκολες που πρέπει να αποφεύγονται κατόπιν σωστής ενημέρωσης.

Τέλος καλούμε συναδέλφους που ίσως έχουν πρόβλημα με την εφορία να απευθυνθούν σε εμάς και στα γραφεία του συλλόγου ώστε να επικοινωνήσουμε την την κα έφορο και να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποια λύση κοινά αποδεκτή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...