16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του τρόπου υλοποίησης της πρόσφατα εκφρασμένης βούλησης του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 16/10/2017 στον Δήμο Χανίων κλιμάκιο του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Ταμείου, Υποστράτηγο, Αντώνιο Κονδύλη, της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων, με επικεφαλής τον Διευθυντή, Γεώργιο Ζησιμάτο, και τη σύμβουλο του Υπουργού, Κατερίνα Παληοδήμου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, στην οποία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Βλαχάκης, συνεργάτες του Δημάρχου και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, εξετάστηκαν αναλυτικά όλες οι δυνατότητες, που θα οδηγήσουν στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το αίτημα, που έχει εκφραστεί από τον κ. Βάμβουκα για την ταυτόχρονη παραχώρηση και του πρώην Πολεμικού Μουσείου, που βρίσκεται στην οδό Τζανακάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ