20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνέλευση ελαιοπαραγωγών περιοχής Βαρυπέτρου για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δακοκτονίας το έτος 2015

Ημερομηνία:

Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Βαρυπέτρου παρέλαβε έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας (Αρ. Πρωτ 800/22-1-2015) με θέμα: Συμμετοχή στο πρόγραμμα συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2015.Με βάση το έγγραφο αυτό, το τοπικό συμβούλιο καλείται να αποφασίσει για τη συμμετοχή της κοινότητας στο πρόγραμμα, ενώ ενημερώνεται ότι «οι τοπικές κοινότητες που δεν επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό, μπορούν να προχωρήσουν σε αντιμετώπιση του ως άνω εχθρού αναλαμβάνοντας τις πάσης φύσεως δαπάνες, απαλλασσόμενοι από την εισφορά δακοκτονίας».

Το τοπικό μας συμβούλιο έκρινε ότι δεν είναι σωστό ούτε επιθυμεί να λάβει μια τέτοια απόφαση ερήμην των ελαιοπαραγωγών της περιοχής. Για το λόγο αυτό και σε συνεννόηση με το ΔΣ του Γεωργικού Συνεταιρισμού, καλείται  συνέλευση ελαιοπαραγωγών την Πέμπτη 26/2 ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρυπέτρου. Η συνέλευση θα καθορίσει τη στάση του τοπικού συμβουλίου στο θέμα, γι’ αυτό και η συμμετοχή των ελαιοπαραγωγών της κοινότητάς μας κρίνεται αναγκαία.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ
Η πρόεδρος: Κασσιανή Πατρικάκη
Τα μέλη: Γιώργος Πούλακας
Μαίρη Σταθοπούλου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ