15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συναντήσεις Τσίπρα-Λαφαζάνη με Gazprom και BRICS στην Αγία Πετρούπολη

Ημερομηνία:

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στα πλαίσιο του Οικονομικού Φορουμ της Αγίας Πετρούπολης συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της Gazprom Alexey Miller. Συζήτησαν για ενεργειακά θέματα και το θέμα του αγωγού.

Ο Πρωθυπουργός, μαζί με τον υπουργό Ενέργειας, κ. Λαφαζάνη, είχαν συνάντηση και με αντιπροσωπεία της διοίκησης της νέας αναπτυξιακής τράπεζας των BRICS.

Στην αντιπροσωπεία των BRICS συμμετείχαν ο πρώτος πρόεδρος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας,  Kundapur Vamar Kamath,  ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΝΤ και νέος αντιπρόεδρος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας των BRICS, Paolo Nogueira Batista, ο Ρώσος αναπληρωτής Οικονομικών, Sergei Storchak, καθώς και ο Vladimir Dmitriev, επικεφαλής της VEB-Vnesheconombank, Κρατικής τράπεζας Ανάπτυξης και Διεθνών υποθέσεων της Ρωσίας.

Η αντιπροσωπεία των BRICS τόνισαν στον πρωθυπουργό το έντονο ενδιαφέρον τους για την συνεργασία της Ελλάδας με την νέα αναπτυξιακή τράπεζα.

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...