19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συναυλία στην Πύλη της Άμμου με τραγούγια για τη θάλασσα και ερμηνεύτρια τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. δίδεται η συναυλία της Μπάντας του ΝΑΣΚΡΗ με τραγούδια για τη θάλασσα κι ερμηνεύτρια τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη, στην Πύλη της Άμμου (Sabbionara),με ελεύθερη είσοδο, στα πλαίσια της΄Εκθεσης Εικαστικής Δημιουργίας του ΣυλλόγουΓυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» με θέμα τη θάλασσα, που συνεχίζεται έως και το Σάββατο 22 Ιουλίου στον ομώνυμο εκθεσιακό χώρο.

Στην Έκθεση πουδιοργανώθηκε από το Δήμο Χανίων, την  ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και  την «ΙΡΙΔΑ»,τελεί υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO κι είναι ενταγμένη στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Χανίων,συμμετέχουν οι καλλιτέχνιδες:

Ζωγραφική: Αντωνάκη Κατερίνα (ζωγραφική σε πέτρα), Γλαμπεδάκη Χρυσούλα, Καρακινού Αρίστη, Καρβούνη Αγάθη, Μανωλάκη Νεκταρία,Μπερτάκη Χρύσα, Πιακή Αγγέλα (ζωγραφική σε μετάξι), Τσαπάκη Μαρία, Φραγκεδάκη Έλενα (ζωγραφική – κολλάζ), Χαραλαμπάκη Εύα, Χατζιδάκη Ευαγγελία.

Φωτογραφία:Γολσουσίδου Σοφία,Δεικτάκη Ευτυχία, Καλαϊτζάκη Ρούλα, Κατσιφαράκη Ελευθερία, Κουφάκη Δήμητρα, Σγουρού Αναστασία, Σημανδηράκη Άννα, Σημανδηράκη Ζαχαρένια.

Αγιογραφία: Μαρκουλάκη Ελένη, Τσιλιμιγκάκη Κατερίνα, Χουδαλάκη Ευαγγελία.

Γλυπτική:Σαμψάκη Μαργαρίτα

Διάρκεια Έκθεσης: 9 Ιουλίου – 22 Ιουλίου 2017

Ώρες επισκέψεων : καθημερινά 11.00 – 13.00 και 19.00 – 22.00

Είσοδος ελεύθερη

Ας σημειωθεί ότι φέτος η «ΙΡΙΔΑ» συμπληρώνει 20 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και ανιδιοτελούς προσφοράςστα πολιτιστικά πράγματα του τόπου και προγραμματίζει και άλλες σχετικές εκδηλώσεις για τη σημαντική αυτή επέτειο του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...