25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ: Αποτελέσματα 31ου Παγκρήτιου λογοτεχνικού διαγωνισμού αφιερωμένου στο Πολυτεχνείο

Ημερομηνία:

Α. Κατηγορία μαθητές Γυμνασίου:

Η κριτική επιτροπή :Καρτσωνάκη Ελένη (1ο Γ.Λ.Χ.), Κιτρινορίνη Ιζαμπέλα (3οΓ.Λ.Χ.),Λαμπαρδάκη Άννα (3ο Γυμνάσιο Χανίων)

απονέμουν 1ο βραβείο στο Χειλαδάκη Νικόλα (5ο Γυμνάσιο Χανίων), 2ο βραβείο στη Στεφανάτου Νεφέλη (Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου), 3ο βραβείο στην Αργυράκη Ιωάννα (Γυμνάσιο Αλικιανού) και έπαινο στον Κασσελάκη Μάριο (Γυμνάσιο Αλικιανού).

Β. Κατηγορία μαθητές Λυκείου:

Η κριτική επιτροπή: Αρετάκη Μαρίνα, διδάκτωρ ΝΕ Φιλολογίας (5ο Γυμνάσιο Χανίων), Ζανέκα Στεργιανή, διδάκτωρ Φιλολογίας (1ο Γ.Λ.Χ.), Καληωράκη Μαρία (Εκκλησιαστικό Λύκειο Χανίων) απονέμουν 1ο βραβείο στη Βενιεράκη Μαρία (Πρ. Πειραματικό Λύκειο Ρεθύμνου), 2ο βραβείο στην Καλμαντή Αγγελίνα (3ο Γ.Λ.Ηρακλείου), 1ο έπαινο στη Ντεβέ Αναστασία (3ο Γ.Λ.Ηρακλείου) και 2ο έπαινο στην Ασλανίδη Ιωάννα (3ο Γ.Λ. Ηρακλείου.

Γ. Κατηγορία μη μαθητές:

Η κριτική επιτροπή: Δημητρακάκης Γιάννης ,Επίκουρος Καθηγητής Φιλολογίας Παν/μίου Κρήτης), Λουλαδάκη Αργυρώ ,διδάκτωρ Φιλολογίας (Μουσικό Λύκειο Χανίων), Μαρινάκη Ελένη, ποιήτρια, απονέμουν 1ο βραβείο στην Ευθαλία Μπουκουβάλα-Κλώνιζα (Άγιος Νικόλαος),και 2ο βραβείο στη Δρακάκη Μυρτώ (Χανιά).

Η βράβευση θα γίνει τη Δευτέρα 17 Νοέμβρη και ώρα 17:30 στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Χανίων. Η φιλόλογος Μαρία Συρρή θα μιλήσει για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Χανίων για τη στήριξή τους στη διοργάνωση του διαγωνισμού.

Η Πρόεδρος: Βαρβάρα Περράκη
Η γραμματέας: Αριάδνη Παπιδάκη

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ