15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνελήφθη 43χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά

Ημερομηνία:

Κατασχέθηκαν περισσότερα από πέντε κιλά ακατέργαστη κάνναβη

Συνελήφθη, χθες (21.01.2013) το πρωί, στις Βρύσες Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 43χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία και σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 43χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Πέντε κιλά και τριακόσια τριάντα ένα και πέντε (331,5) γραμμάρια, ακατέργαστη κάνναβη, σε έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες,
  • Δεκαπέντε πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 0,32 mm,
  • Μία ζυγαριά,
  • Το χρηματικό ποσό των εκατόν ογδόντα ευρώ, προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών  ουσιών και
  • Δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας  διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ.  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...