16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνελήφθη, 50χρονος για κλοπή στα Χανιά

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών Συνελήφθη, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 50χρονος κατηγορούμενος, για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές πρώτες πρωινές ώρες, ο 50χρονος μαζί με ακόμη πέντε (5) άτομα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, διέρρηξαν το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε τέσσερις (4.000) χιλιάδες ευρώ.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 50χρονος, μαζί με τα άτομα που ταυτοποιήθηκαν, τον Ιούλιο του 2012, είχαν αφαιρέσει με την μέθοδο της διάρρηξης, χρηματοκιβώτιο, από αποθήκη εταιρείας, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ και επιταγές διαφόρων Τραπεζών.

Το προανακριτικό έργο που συνεχίζεται διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, των υπολοίπων δραστών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ