20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ σε δήμους στο Ηράκλειο;

Ημερομηνία:

«Έχουμε πει ότι είμαστε ανοιχτοί στη συγκρότηση αντιμνημονιακού πατριωτικού, δημοκρατικού μετώπου – ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, και άλλες δυνάμεις» τόνισε πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.
Για αντιμνημονιακό μέτωπο με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε λόγο ο Νότης Μαριάς. «Θα έχουμε συνάντηση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο δήμων» σημείωσε.

«Έχουμε πει και έχουμε δηλώσει ότι είμαστε ανοιχτοί στη συγκρότηση αντιμνημονιακού πατριωτικού, δημοκρατικού μετώπου – ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, και άλλες δυνάμεις» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε κοινές δράσεις με το ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα κοινοβουλίου, και σε θέματα υπεράσπισης της δημοκρατίας (…). Η θέση η δικιά μας είναι για ενδεχόμενη συνεργασία μετά τις εθνικές εκλογές που θα έχουμε αυτοδύναμη κάθοδο. Είναι θέμα του ΣΥΡΙΖΑ πώς θα ανταποκριθεί στις θέσεις και προτάσεις μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαριάς ρίχνοντας…βόμβα που αλλάζει το τοπίο σε τοπικό επίπεδο. Πάντως δεν ξεκαθάρισε εάν ο ίδιος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

cretalive

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ