19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμ. Χανίων

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Χανίων, για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2013) με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της Επικοινωνίας: Γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι». Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Υπενθυμίζεται οτι δικαίωμα εγγραφής στο Α.Λ.Π. έχουν όλοι οι Χανιώτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την  συνδρομή των 60 ευρώ,  ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις περιορισμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr και με email στο info@alp.edu.gr

Σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της, με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της, μαθαίνοντας πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους,  Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Center Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως οι: Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνος Σιφονιός, Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας, Χαρά Νομικού, Κλινικός Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Επικοινωνιολόγος Καθηγητής στη σχολή του ΑΤΝ1& στο London Centre Managment & σύμβουλος MME, Νίκη Συροπούλου, Curator/Licensee TEDxAcademy, Νίκος Μεγγρέλης, Δημοσιογράφος-ντοκυμαντερίστας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημοσιογράφος, Σοφία Ιορδανίδου, καθ. Επικοινωνίας-Δημοσιογραφίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων, Άκης Αγγελάκης, εκδότης-Συγγραφέας & σύμβουλος επιχειρήσεων κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ. κιν: 6936492842.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...