16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Συνταραγμένη η τοπική κοινωνία: Σήμερα η κηδεία του Μανώλη Τσεπίση, τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά των δύο αδελφών Κωνστανταράκη

Ημερομηνία:

Συνταραγμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από την ανείπωτη τραγωδία που εξελίχθηκε στα Σφακιά.

Τρεις νέοι άνθρωποι, πολύ αγαπητοί στα Χανιά, έφυγαν από τη ζωή, την ημέρα που γιόρταζαν για τον επικείμενο γάμο φίλου τους.

Πρόκειται για τον 35χρονο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη του καταστήματος Garage Μανώλη Τσεπίση αλλά και τους οδοντίατρους Στέλιο και Κώστα Κωνστανταράκη 32 και 33 ετών αντιστοίχως.

Η κηδεία του Μανώλη Τσεπίση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά με την εξόδιο ακολουθία να ψάλλεται στις 12 το μεσημέρι. Η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά.

Οι κηδείες των αδελφών Κωνστανταράκη θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά.

Πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα

Το τραγικό ατύχημα συνέβη ξημερώματα Σαββάτου όταν το σκάφος με τους 4 νέους ανθρώπους αποχωρίστηκε από ένα άλλο σκάφος με φίλους με το οποίο βρισκόταν μαζί στην Αγία Ρουμέλη και κατευθύνθηκε στην παραλία των Μαρμάρων.

Περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα το σκάφος για άγνωστο λόγο ανέπτυξη ταχύτητα και έπεσε πάνω σε βράχια κοντά στην παραλία του Φοίνικα.

Ως αποτέλεσμα, τρεις από τους τέσσερις πέθαναν ακαριαίως ενώ ο τέταρτος περισυλλέχθηκε από ψαράδες σοβαρά τραυματισμένος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο Χανίων με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά.

Να σημειώσουμε ότι ο λόγος που η παρέα των φίλων βρισκόταν εκεί ήταν για να γιορτάσουν την απόφαση φίλους τους να παντρευτεί. Ο επιζών του ατυχήματος θα είναι ο κουμπάρος του γάμου.

Τα αδέλφια Κωνστανταράκη είναι τέσσερα με τα άλλα δύο αδέλφια να εξειδικεύονται και αυτά στο αντικείμενο της οδοντιατρικής σε Σλοβακία και Ισραήλ αντιστοίχως.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της εφημερίδας μας προς τις οικογένειες των εκλιπόντων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρισμός για Όλους 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Οι δικαιούχοι και οι προθεσμίες

Ανοιχτή είναι πλέον η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους 2024» και οι δικαιούχοι...

Κατάφαγαν τα πεύκα στο δρόμο προς Αφράτα οι κάμπιες | Φωτός

Τελείως η σχεδόν ξεραμένα τα δύο τρίτα των πεύκων...

Γιόρτασαν τα κούλουμα στους Αγίους Αποστόλους οι Χανιώτες

Πλήθος κόσμου βρέθηκε  για ακόμη  μια χρονιά στην περιοχή...