14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

ΣΥΡΙΖΑ για ΕΟΔΥ: «Τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες Μητσοτάκη»

Ημερομηνία:

«Οι σημερινές καταγγελίες των εφημερίδων «Βήμα και Δημοκρατία» οφείλουν άμεσα να διερευνηθούν σε όλα τα επίπεδα. Το Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε ότι ο ΕΟΔΥ χρησιμοποιούσε παράλληλο σύστημα καταγραφής με αποτέλεσμα την μη αληθή αποτύπωση των κρουσμάτων», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος προσθέτει ότι «η επιτροπή των λοιμωξιολόγων λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή όλων μας χωρίς να έχει πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία» και υπογραμμίζει πως η αξιωματική αντιπολίτευση απαιτεί «εδώ και τώρα την δημοσιοποίηση των πρακτικών της επιτροπής, δημοσιοποίηση που εδώ και έξι μήνες η κυβέρνηση αρνείται».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «τη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και καθημερινά καταγράφουμε  αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται ανίκανη να διαχειριστεί έστω και τα στοιχειώδη», για να καταλήξει πως «τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες του κ Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...